Engedélyezés / ÉTDR

Az ÉTDR - Építésügyi hatósági engedélyezési eljárásokat Támogató elektronikus Dokumentációs Rendszer - az építésügyi hatósági engedélyezési eljárásokban lehetővé teszi az elektronikus kérelem és tervbeadást, valamint az elektronikus ügykezelést.

Kapcsolat / Hibabejelentés:
Telefonos ügyfélszolgálat:
H-CS: 8:00 - 16:30 P: 8:00 - 14:00

Tisztelt Felhasználók!

Biztonsági megfontolásból az ÉTDR-ben szükségessé vált a régi, sebezhető kriptográfiai algoritmusok és protokollok letiltása, ezért 2016. március 30. 12:00 órától azok már nem lesznek elérhetők.
 
Mit is jelent ez a gyakorlatban?
 
A régi, már nem támogatott böngészőkön nem lehet majd az ÉTDR-t használni, ilyen pl. az Internet Explorer 6-os és 7-es és az Android böngésző 2.x-es verziója.
Amennyiben eddig is követte az ajánlást, miszerint az ÉTDR használatához – kompatibilitási és  biztonsági szempontból – mindig a legfrissebb böngészők használata javasolt, a továbbiakban sem fog semmilyen változást tapasztalni.
 
Ha az oldal megjelenítésével kapcsolatosan hibát észlel, először bizonyosodjon meg arról, hogy a böngészője nem elavult-e. Amennyiben a böngésző frissítését követően továbbra is problémát tapasztal, kérjük, keresse fel ügyfélszolgálatunkat az alábbi elérhetőségeken.
Észrevételeit munkaidőben a 1/279-2643, 1/279-1647 telefonszámokon, valamint a helpdesk@etdr.gov.hu e-mail címre várjuk.