Kivitelezés / E-építési Napló

Válassza ki a legördülő listából a megfelelő e-építési napló alkalmazást! A belépés feltétele Ügyfélkapus regisztráció.

E-építési napló hírei

Felhívás az egyszerű bejelentés esetén kötelező felelősségbiztosítás hiányáról való jelzés informatikai támogatásáról

2018.11.27.

E-építési napló offline vezetése

2018.09.25.

Tisztelt Felhasználó!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy az offline napi jelentés vagy eseti bejegyzés sablonok automatikus letöltéséhez használt webstart alkalmazás java oldali támogatása megszűnik, így azon felhasználók számára, akik 2018.09.25 után a java legfrissebb (11-es) verziójára frissítenek, az alkalmazásban az offline napi jelentés vagy eseti bejegyzés sablonok kézi letöltése válik szükségessé, az alkalmazás felületén is elérhető tájékoztató szerint (link).

Szíves türelmét és megértését köszönjük!

Értesítés

2018.04.20.

Tisztelt Felhasználó!
Ezúton értesítjük, hogy 2018. 04. 21-én (szombaton) 9:00 és 11:00 között az E-építés rendszer karbantartását végezzük.
Ezen időszak alatt az E-építés felülete nem lesz elérhető.
Szíves türelmét és megértését köszönjük!

E-Építési Napló iPhone (iOS) mobilon is

2017.12.12.

Már letölthető az elektronikus építési napló iOS mobilokra fejlesztett változata. Az alkalmazással a felhasználók iPhone készüléken vihetnek fel napi jelentéseket és eseti bejegyzéseket a kivitelezés helyszínén, a megrendelők pedig saját készülékükön bárhol, bármikor nyomon követhetik az építkezés fázisait. A nyilvános tesztidőszakot követően mostantól élesben is letölthető az elektronikus építési napló iOS operációs rendszerre (iPhone készülékre) kifejlesztett alkalmazása az Apple AppStore áruházból.

E-ÉPÍTÉSI NAPLÓ MÁR MOBILON IS

2016.05.20.

Már letölthető az elektronikus építési napló androidos mobilokra fejlesztett változata. Az alkalmazással a felhasználók okostelefonon vihetnek fel napi jelentéseket és eseti bejegyzéseket a kivitelezés helyszínén, a megrendelők pedig saját készülékükön bárhol, bármikor nyomon követhetik az építkezés fázisait. Az április 6-án indult nyilvános tesztidőszakot követően május 19-től élesben is letölthető az elektronikus építési napló androidos operációs rendszerre kifejlesztett alkalmazása a Google Play áruházból.