FIZETÉSI RENDSZER TERVEZETT FEJLESZTÉS 2024. JÚNIUS 25. 22:00 - JÚNIUS 26. 02:00

Érintett rendszerek: E-KÖZMŰ

Tisztelt Felhasználók!

Az OTP Bank Nyrt. tájékoztatása szerint 2024. június 25. 22:00 és másnap 02:00 óra között tűzfal karbantartást végeznek.

A tervezett karbantartási időszak érinti az EFER POS működést. A munkálatok ideje alatt kártyaelfogadói szolgáltatásban néhány perces szolgáltatás kiesést tapasztalhatnak.

Megértésüket köszönjük!

E-építési napló hírei

2023. MÁJUS 6-TÓL VÁLTOZIK AZ E-ÉPÍTÉSI NAPLÓ RENDSZERHASZNÁLATI DÍJSZABÁSA

2023.05.03.

Felhívjuk Tisztelt Felhasználóink figyelmét, hogy a 2023. május 6-án hatályba lépő jogszabályváltozások következtében az e-építési napló rendszerhasználati díjszabása módosul.

TÁJÉKOZTATÁS AZ ELEKTRONIKUS ÉPÍTÉSI NAPLÓ ALKALMAZÁS FEJLESZTÉSÉRŐL

2021.09.16.

2021. augusztus 26-ától egyszerűbb és ergonomikusabb felületen válik lehetővé az elektronikus építési naplók készenlétbe helyezése az építtető vagy építtető meghatalmazottja számára. Lehetőség nyílik továbbá már a készenelétbe helyezéskor is több építtető megadására.

Tudnivalók az egyszerű bejelentés 2019. október 24. napjától életbe lépett változásairól

2019.11.04.

Az október 24. napjától tett bejelentéseknél, amennyiben azt természetes személy saját lakhatásának biztosítása céljából teszi, a bejelentési dokumentációtól való eltérést az építtetőnek nem kell külön bejelentenie, ugyanakkor előírás, hogy az aktuális szabályoknak megfelelő kivitelezési dokumentációnak az építkezés helyszínén rendelkezésre kell állni.  Nem kötelező továbbá ezen bejelentések körében a tervezői művezetés, valamint a tervezői és kivitelezői felelősségbiztosítás sem, ezáltal ezek hiánya nem fogja megakasztani az építkezést.

Felhívás az egyszerű bejelentés esetén kötelező felelősségbiztosítás hiányáról való jelzés informatikai támogatásáról

2018.11.27.

E-építési napló offline vezetése

2018.09.25.

Tisztelt Felhasználó!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy az offline napi jelentés vagy eseti bejegyzés sablonok automatikus letöltéséhez használt webstart alkalmazás java oldali támogatása megszűnik, így azon felhasználók számára, akik 2018.09.25 után a java legfrissebb (11-es) verziójára frissítenek, az alkalmazásban az offline napi jelentés vagy eseti bejegyzés sablonok kézi letöltése válik szükségessé, az alkalmazás felületén is elérhető tájékoztató szerint (link).

Szíves türelmét és megértését köszönjük!

Értesítés

2018.04.20.

Tisztelt Felhasználó!
Ezúton értesítjük, hogy 2018. 04. 21-én (szombaton) 9:00 és 11:00 között az E-építés rendszer karbantartását végezzük.
Ezen időszak alatt az E-építés felülete nem lesz elérhető.
Szíves türelmét és megértését köszönjük!

E-Építési Napló iPhone (iOS) mobilon is

2017.12.12.

Már letölthető az elektronikus építési napló iOS mobilokra fejlesztett változata. Az alkalmazással a felhasználók iPhone készüléken vihetnek fel napi jelentéseket és eseti bejegyzéseket a kivitelezés helyszínén, a megrendelők pedig saját készülékükön bárhol, bármikor nyomon követhetik az építkezés fázisait. A nyilvános tesztidőszakot követően mostantól élesben is letölthető az elektronikus építési napló iOS operációs rendszerre (iPhone készülékre) kifejlesztett alkalmazása az Apple AppStore áruházból.

E-ÉPÍTÉSI NAPLÓ MÁR MOBILON IS

2016.05.20.

Már letölthető az elektronikus építési napló androidos mobilokra fejlesztett változata. Az alkalmazással a felhasználók okostelefonon vihetnek fel napi jelentéseket és eseti bejegyzéseket a kivitelezés helyszínén, a megrendelők pedig saját készülékükön bárhol, bármikor nyomon követhetik az építkezés fázisait. Az április 6-án indult nyilvános tesztidőszakot követően május 19-től élesben is letölthető az elektronikus építési napló androidos operációs rendszerre kifejlesztett alkalmazása a Google Play áruházból.