Tervezők, műszaki ellenőrök, kivitelezők, szakemberek figyelem!

Lehet regisztrálni a Szakmagyakorló keresés és Szerződéskötés támogató alkalmazásba, vagyis a SZASZER-be. Az alkalmazással egy olyan nyilvános platform jött létre, amely lehetővé teszi, hogy az építész tervezők, műszaki ellenőrök, kivitelezők és a potenciális megrendelők egymásra találjanak. A díjmentesen használható SZASZER-ben a szakmagyakorlók saját profil létrehozásával, fotókkal illusztrálva mutathatják be portfóliójukat, referenciamunkáikat.

Az építési–beruházási folyamatok szereplőinek egymásra találását támogatja a Szakmagyakorló keresés és Szerződéskötés támogató alkalmazás, vagyis a SZASZER. Az alkalmazás ingyenes bemutatkozási lehetőséget biztosít egységes online felületén a tervezők, kivitelezők, műszaki ellenőrök, szakértők és a különböző építőipari szakmák képviselői, például gépészek, burkolók, kőművesek, víz- és gázvezeték-szerelők, ácsok, asztalosok számára. A megrendelők a SZASZER-ben kereshetnek a különböző szakmagyakorlók és cégek között.

A szakmagyakorlók Ügyfélkapus azonosítást követően regisztrálhatnak az oldalon, ezután díjmentesen hozhatják létre testreszabott szakmagyakorlói profiljukat. A szakmai tevékenységük, referenciamunkáik adatokkal és fotókkal illusztrált bemutatásán túl a munkavállalásra vonatkozó területi és időbeli paramétereket is be tudják állítani, ezzel is segítve a leendő megrendelők számára a böngészést. A SZASZER ezen felül támogatja az ajánlatkérési és ajánlatadási folyamatot is. Szakmagyakorlói profilt magánszemélyek és cégek számára is létre lehet hozni. A céges profilhoz akár több felhasználót is hozzá lehet rendelni, akik közösen szerkeszthetik a bemutatkozást.

A Szakmagyakorló keresés és Szerződéskötés támogató alkalmazás (SZASZER) az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával, a KÖFOP-1.0.0-VEKOP-15-2016-00038 azonosítószámú, „E-építés keretrendszer – innovációval a magyar emberek szolgálatában” című projekt keretében készül.

FájlFájltípusMéretFeltöltve
Regisztrációs segédletpdf1.13 MB2023.11.16.