ÉTDR üzemzavar elhárítás

Az Építésügyi hatósági engedélyezési eljárást Támogató elektronikus Dokumentációs Rendszer (ÉTDR) 2017. december 27-én (szerda) 07.00 órától 2017. december 30-án (szombat) 15.00 óráig a rendszerkarbantartás során bekövetkező technikai problémák miatt nem tette lehetővé a folyamatos használatot és ügyintézést, ezért ezen időszak üzemzavarnak minősül. A honlapra kitett hirdetmény nem csak az üzemzavarról, hanem az ügyintézéshez kapcsolódó jogszabályi rendelkezésekről is tájékoztatott, melynek értelmében az üzemzavar nem okozhat joghátrányt. Ebből adódóan fel sem merülhet, hogy a határidő elmulasztás az ügyfél számára hátrányt, esetlegesen bírságolást jelentene. A folyamatban lévő eljárásokban a határidők négy nappal későbbre tolódnak, ezért a leállás miatt bekövetkező, négy napon belüli csúszások nem minősülnek határidő túllépésnek. 

 

A jelenleg észlelhető hibák elhárításán folyamatosan dolgozunk annak érdekében, hogy a rendszer 2017. december 31-től problémák nélkül működjön.

 

A fennakadásért elnézésüket kérjük.

 

Frissítés: 2017. december 31-én 6:00-tól ismét teljes funkcionalitással működik a rendszer

Frissítés 2: 2017. december 31-én 12:30-ig az összes üzemzavarral kapcsolatos bejelentésre válaszoltak a rendeszertámogató munkatársaink. 
Amennyiben további kérdések merülnek fel az üzemzavarral kapcsolatban kérjük jelezzék az helpdesk@e-epites.hu email címen.