RMI hozzáférés

A közhiteles régészeti nyilvántartást vezető hatóság a vonatkozó jogszabályok alapján, a régészeti örökségvédelmi feladatokat ellátó intézmények munkatársai számára a feladatellátáshoz a közhiteles régészeti nyilvántartás internetes felületére (RMI-IVO) való belépési jogosultságot biztosít. A közhiteles nyilvántartás internetes felülete az ivo.lechnerkozpont.hu oldalon érhető el.

Az igénylés feltétele a munkatársak intézményi tartománnyal (domain) rendelkező e-mail címének megléte, ill. az adatigénylő lap kitöltését követően a vezetői aláírással és pecséttel ellátott dokumentum eljuttatása a regeszet@ekm.gov.hu e-mail címre.

 

Tisztelt Örökségvédelmi Intézményi Vezető!

Amennyiben az Ön alá tartó örökségvédelmi feladatokat ellátó kolléga munkaköre az intézményében megszűnt, a hatályos jogszabályoknak megfelelően nem illeti meg a továbbiakban a nyilvántartás hozzáférés jogosultság. Kérjük, az alábbi felhasználói hozzáférés törlés űrlap kitöltésével ezt a folyamatot elindítani szíveskedjenek. A kérelmeket szintúgy a felhasználási terület szerint a regeszet@ekm.gov.hu e-mail címre jóváhagyásra megküldeni szíveskedjen!

FájlFájltípusMéretFeltöltve
FELHASZNÁLÓI HOZZÁFÉRÉS IGÉNYLÉSEpdf117.36 KB2022.08.19.
KÉRELEM FELHASZNÁLÓI HOZZÁFÉRÉS TÖRLÉSÉHEZpdf113.79 KB2022.08.19.