Energia kalkulátorok

Display - Épületek energiahatékonysága

A Display szoftver fogyasztási adatok alapján bemutatja az adott épület energia és vízfelhasználását, valamint CO2 kibocsátását, és osztályozza az épület energiahatékonyságát.
 
 
 
 
 
Éles rendszer
A Display szoftveringyenesen a magyarországi önkormányzatok és intézményei, valamint az államigazgatási szervek, minisztériumok nonprofit háttérintézményei számára érhető el.
 
Teszt verzió
A szoftver teszt verzióját bárki ingyenesen kipróbálhatja, melyet a DISPLAY portál (http://display.lechnertudaskozpont.hu)főoldalán az „PRÓBA” ikonra kattintva lehet érni el a teszt verzióhoz tartozó regisztrációs űrlap kitöltése után.
 
Regisztráció menete
1.)     A magyar nyelvű DISPLAY portál (http://display.lechnertudaskozpont.hu) főoldalán a „PRÓBA” ikonra kattintva a teszt verzióba, az „INDÍT” ikonra kattintva az éles rendszerbe lehet regisztrálni.
2.)     Mindkét esetben regisztrációs űrlapot szükséges kitölteni, melynél figyelni kell a magyar nyelv és ország beállításra. (Így jelenik meg a magyar nyelvű űrlap és ezzel biztosítható az ingyenes használat.) A regisztrációs űrlapnál a csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező, illetve az intézmény nevét kérjük pontosan megadni, mert az adatlapon utólag ez a mező már nem módosítható. Az e-mail címet kérjük pontosan megadni!
3.)     A sikeres regisztrációról automatikus e-mail értesítést fog kapni, mely a Felhasználó nevét (a megadott e-mail cím) és egy generált Jelszót tartalmaz.
 
Szoftver elindítása
Az online szoftvert a DISPLAY portál (http://display.lechnertudaskozpont.hu) portál főoldalán az „INDIT” ikonra – a teszt verzió esetén a „PRÓBA” ikonra – kattintva lehet elérni a Felhasználó név és Jelszó megadása után.
 
Jelszó megváltoztatása
Első belépés után az elérhetőségi adatait és a jelszavát a bal oldalon található „Adataim” menü alatt tetszőlegesen megváltoztathatja.
 
Bővebb tájékoztatás
A szoftverről és a kampányról bővebb tájékoztatást a magyar nyelvű Display portálon talál: http://display.lechnertudaskozpont.hu/

http://www.display-campaign.org/demo/AccessSignIn.php?session=0

 


 

Ingyenes energia audit (NR-CONT Mérnöki és Szolgáltató Kft.)

180_kep_2009_nrlogoÉpületeink, lakásaink, felhasználási szokásaink és energafogyasztásaink is eltérőek. A honlapon megoldásokat találhat az energiafogyasztással kapcsolatos problémáira. Az "Ingyenes energia audit" feliratra kattintva néhány adat megadását követően energia kalkulátorunk segítségével tájékozódhat lakása, épülete megközelítő energetikai besorolásáról, fogyasztásának egyedi jellemzőiről és annak másokhoz viszonyított arányáról, energiaköltség megtakarítási potenciáljáról. A kalkulátor a földgáz, víz-csatorna és elektromos felhasználásainkról ad elemző információt és kínál megoldást.

Dokumentációs Központ


Építésügyi feladatellátás

 

Szakmai Tudástár

Fejléc

Főoldal

Lábléc

 

 

 

ÉTDR

  ÉTDR információk

OÉNY

  OÉNY információk


E-ÉPÍTÉSI NAPLÓ

  E-építési napló információk

Hatósági felület

 

RSS

 Hírek

 Események

 Pályázatok

 Jogszabályfigyelő

ÉTDR rss ÉTDR